Favorite Heartbeats: Smiley x 1000

Heartbeats_petrakorpi_30_1

<< Damn they got me! I HEART ALL THESE PEOPLE! >>

Heartbeats_petrakorpi_30

<< Some of my wonderful presents: flowers picked from the nature and lemons from Markku. HA, any guesses what they mean? >>

Heartbeats_petrakorpi_30_2

<< Riding our Vespa makes me feel so Italian >>

Otsikon olisin mieluusti tukottanut täyteen kaikkia hymyilevimpiä emojeita. Fiilis on mahtava, sillä takana on huippu synttäriviikko ja edessä on LOMA.

Saakeli pääsivät Markku ja ystäväni synttäriyllättämään mitä söpöimmällä tavalla. Pointsit tästä kaikille kotiin, oon tosi vaikeasti yllätettävissä.

Olivat kaikki idioottimaisen hauskat töttöröhatut päässään (tilaisuudessa oli ehdoton hattupakko!) nauttimassa aamiaista kanssamme hotellissa, jossa yövyimme tämän 30-vuotisen vanhuksen kunniaksi. Helsingin hotelliskenen untuvikko, F6, oli muuten SUPER makea! Vastaanoton tytöt olivat mitä avuliampia ja niin kauniita Marimekon mekoissaan. Haluan samanlaisen!

Taisin jo jossain aiemmin mainitakin, kuinka viettäisin loman kaikkein mieluiten kotimaassa. Koska kelit tuntuvat olevan heinäkuussa nykyään täyttä hakuammuntaa (juuuuuu, ikkunasta näkyy nytkin kovin harmaan sateinen maisema), täytyi pelata peli tällä kertaa hieman varmemmin.

Lisää lomastamme huomenna tai viimeistään lähtöpäivänä keskiviikkona.

Arvonnan suhteen pallo on vielä tämän päivän teillä. OSALLISTUKAA! Hirveä boxi kaikkea lempiroinaani lähtee jollekin onnekkaalle huomenna.

Palataan taas puput!

Jos teillä on lomani ajalle jotain postaustoiveita, niin kirjoitelkaa niitä ihmeessä kommenttiboxiin.

x,

Petra

Follow:
Petra Korpi

3 Comments

 1. Henna
  July 6, 2016 / 15:40

  Täällä postaustoivetta! 🙂 Sivuutit joskus, että otit pienen puhdistuskuurin detox-hengessä. Olisin kovin kiinnostunut tästä ja muistaakseni silloin jo asiaa sulta utelin 🙂 Kesä on ollut niin vauhdikas, että tekisi todella hyvää puhdistaa kroppaa enkä oo uskaltanut hurahtaa mihinkään netin hurjaan detoxiin, kun ne ei välttämättä oo parhaita mahdollisia.

 2. Tilda
  July 11, 2016 / 09:59

  Postaustoivetta mullakin! Voisitko tehdä postauksen asioista mihin panostat ja missä pihistät (ihan missä asioissa vain!) 🙂

  • Petra Korpi
   Author
   July 11, 2016 / 11:49

   Kiva idis Tilda! Toteutan ehdottomasti 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *