Favorite Heartbeats: Slowing Down (For A Day, LOL)

Heartbeats_petrakorpi_favoriteheartbeats1

<< Sharing my new favorite cookie/café on Insta Stories >>

Heartbeats_petrakorpi_favoriteheartbeats

<< Mood = good! >>

Heartbeats_petrakorpi_favoriteheartbeats3

<< Bedtime rituals: Goodio’s raw chocolate, dried ginger, tea and some fave body products >>

Lauantaina tuli vielä plakkariin täys työpäivä, mutta sunnuntai oli onneksi tyhjää täynnä. Jotenkin se harmaa ja hyinen keli ajoi meidät normaalista poiketen (yleensä kävellään viikonloppuisin tosi paljon) auton rattiin ja kaarreltiin vanhalla Volvolla pitkin kaupunkia leivonnaiskierroksella. Helsinkiin satelee koko ajan superkivoja uusia kahviloita ja rafloja, joita meillä oli testaamatta vino pino.

Lemppariksi nousivat Katariinankadun El Fantin mustaherukkakeksi sekä Tarkk’ampujankadun Mood Coffeen Coffeen indonesialaissapuskat. Uusintakierros on otettava pian, osa paikoista kun pitää ovensa kiinni sunnuntaisin.

Lataan parhaiten akkujani juuri näin; ilman tarkempaa päämäärää rakas toisessa kädessä ja keksi toisessa. Luksusta!

Huomenna palataan Nycin kaduille, ei valitettavasti oikeassa elämässä, mutta täällä blogin puolella.

Toivottavasti kaikilla on lähtenyt tämä harmaa halloween-viikko kivasti käyntiin!

x,

Petra

PS. En ole raskaana. Tuo vikan kuvan Boob Tube on vaan tosi hyvä tuote ihan kaikille 🙂 Ostin sen viime talvena Kapkaupungista ja olen täysin koukussa. Samoin kuin tuohon Elisabeth Ardenin vartaloöljyyn. Tekevät molemmat vartalon iholle ihmeitä ja pitävät sitä talven tuomaa kuivaa koppuraihoa loitolla.

 

Follow:
Petra Korpi

2 Comments

 1. Henna
  November 1, 2016 / 16:59

  No voi vitsit, pitääpä ottaa tuo Elizabeth Ardenin öljy käyttöön! Ostin sen viime kesänä matkalla Montenegroon, kun lentoemo sitä niin kovasti kehui. En oo osannut käyttää, kun tuntuu niin kovin (yllätys) öljyseltä iholla, et kaikki paikathan siinä menee sotkuun. Miten sä hyödynnät tuota öljyä? 🙂 Vinkit ovat tervetulleet!

  • Petra Korpi
   Author
   November 1, 2016 / 17:01

   Se on i-h-a-n-a! Ihan koko kroppaa öljyän! Iltaisin tai suihkun jälkeen koska vaan, tekee tosi hyvää mun kuivettuvalle talvi-iholle. Ei se oikeastaan edes sottaa vaikka siltä hetken tuntuukin.. testaamaan vaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *