Favorite Heartbeats: Pyhä / Kaamosfestivaali

Kaamosaika Lapissa on ainutlaatuista.

Nyt kevättä kohti mennessä Kaamos alkaa jo taittua, mutta tunturimaisemat ja valo Pyhällä olivat silti unohtumattoman kauniita!

Olimme siis viettämässä Pyhällä Kaamosfestareita Jennan ja Niksun kanssa, eli AVA:n kanavahostiköörillä. Ohjelmassa oli kuvailua erilaisten aktiviteettien parissa ja vaikka päivät olivat täpötäynnä ohjelmaa ja puuhaa, oli Pyhä pirun rentouttava.

Fiilis tunturissa on aina jotenkin maanläheinen, aito ja ystävällinen!

Suosittelen lämpimästi kurkkaamaan Kaamosfestari-infoa täältä ja kokoamaan nyt jo kasaan tyttökööriä ensi vuodelle. Festari sana voi hieman hämätä, sillä kukkaseppeleiden ja siiderituoppien sijaan paikka vilisi joogamattoja ja kasvisannoksia. Toki lasi viiniä rentoutti illalla laskemisesta väsyneet lihakset oivasti 😉

Me pääsimme rinteen lisäksi huskysafarille, jääkiipeilemään, kotakokkailemaan, avantouinnille, moottorikelkkailemaan, lumikenkäilemään ja mitä kaikkea. ÄLYUPEITA kokemuksia kaikki – isot kiitokset kaikille paikallisille yrityksille!

Tuuli teki  välillä kelistä tosi vilpoisan mutta meidät pelasti juuri ennen reissua hommaamamme kengät eli Moon Bootit (kurkkaa ylin kuva). Nyt ymmärrän miksi näitä oli aina taitoluistelutuomareillakin, lämpimimmät koskaan omistamani kengät. ISO suositus etenkin jos tiedät olevasi koko päivän ulkosalla/kylmässä!

Tämä viikko painetaan vielä täysillä töitä ja ensi viikolla siivet alle kohti Thaikkulaa! En heti kuvitellut varaavani minireissun tuonne, sillä maata tuli koluttua kymmenen vuotta sitten ihan huolella, mutta tässä sitä nyt silti ollaan. Aurinko ja lämpö olivat ne tärkeimmät attribuutit ja niiden perässä nyt lähdetään 🙂

Palataan vielä tänään erään herkullisen jälkkärisnäkin kanssa!

x,

Petra

 

 

Follow:
Petra Korpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *