Favorite Heartbeats: Oatmeal Please

Heartbeats_PetraKorpi_favorite_puuro

<< Note to self: too much make-up makes me look tired >>

Heartbeats_PetraKorpi_favorite_puuro-3

<< Oatmeal is my #1 crush! >>

Heartbeats_PetraKorpi_favorite_puuro-2

<< You pretty little bastard! >>

Heartbeats_PetraKorpi_favorite_puuro-4

<< The most relaxing moment of the week: on ice with Kiira >>

Viime viikko oli kreisi.

Kun kalenteri on värikkäämpi kuin pikkulapsen mielikuvitus on pakko välillä vaan painaa menemään kuin päätön kana, mutta pyrkiä samalla pitämään kiinni niistä tärkeimmistä arjen rutiineista: hyvästä unesta ja ruuasta.

Kun stressaan, saan omista tutuista tavoistani voimaa. Kun tiedän mitä aamun lempipuurooni tulee (postaus tuosta “suklaapuurosta” tulossa), ei sen tekoon kulu yhden yhtä ylimääräistä aivosolua, hah.

Jo kouluaikoina tiesin, ettei tenttiin kannata lukea yömyöhään. Ajoissa unille ja herätyskello ennen kukonlaulua soimaan. Tämä toimii kohdallani edelleen. Olen ihan täys turmio ilman kunnon unia!

Viikonloppuna onnistuin onneksi tekemään myös vajaat 24h kestäneen Tampereen reissun mökillemme. Sienimetsän tuliaiset Rauli-myrskyn keskellä oli köyhät, miksiköhän aina eteeni osuu vaan maailman kauneimpia myrkkysieniä. Mieli kuitenkin lepäsi mökillä, vaikka katselimmekin kuinka iskä boxereissaan taisteli aaltojen voimasta jo puoliksi irti lähteneen laiturin takaisin turvaan. Sellaista myrskykeliä en olekaan hetkeen kohdannut.

Onko kellään muulla lähtenyt syksy vähän turhan vauhdikkaasti käyntiin? Ja jos, niin miten te handlaatte täyteen tukotetun kalenterin? Pliiiiiz, vinkkejä tarvitaan!

x,

Petra

 

Follow:
Petra Korpi

4 Comments

 1. August 30, 2016 / 09:39

  Voi mikä kaunis leidi siellä!! Sitten luistelun lopettamisen ei ole tehnyt mieli jäälle, mutta noista luistinkuvista aina iskee se fiilis. JÄÄLLE <3

  • Petra Korpi
   Author
   August 30, 2016 / 23:01

   Voi kiitti Erica! ❤️ sanos muuta, jäälle tekee erityisesti sillon mieli kun näkee toisen luistelevan. Ahh se liuku!

 2. paulii
  August 30, 2016 / 21:37

  Kalenteri on täälläkin täynnä ja stressi yrittää luikerrella takaisin elämään. Suurin apu on ratsastus: täydellinen pään nollaus ja takuu varma tapa saada super onnellinen fiilis. Ei väliä vaikka vetäisi koko päivän itkupotkuraivareita, tallilta palaan aina hymy korvissa ja askel kevyenä.

  • Petra Korpi
   Author
   August 30, 2016 / 22:57

   Oihhh kuulostaa melkeinpä t-ä-y-d-e-l-l-i-s-e-l-t-ä keinolta 😍👌🏻

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *