Favorite Heartbeats: My Kind Of Flow

Heartbeats_PetraKorpi_fave4

<< Cloudberry heaven! >>

Heartbeats_PetraKorpi_fave2

<< I’m a sneaker girl but heels always make me smile! Stay tuned for a lot of fun stuff from this shoot >>

Heartbeats_PetraKorpi_fave1

<< Can you spot anyone familiar on the wall? So excited to get my lil sis back to Finland tomorrow! >>

Heartbeats_PetraKorpi_fave3

<< Highlight of the week: dinner @ Säiliö! Such a freaking cool space, amazing wine & food + some dear friends = perfect! >>

Viime viikolla tapahtui jos vaikka mitä ja sen näki kyllä postaustahdistakin. Kimchi, tuo elämäni rakkaus, olikin sitten ainut asia, jonka kanssanne jaoin. Lupaan petrata taas tällä viikolla!

Mutta samaan hengenvetoon: paljon kivaa on tuloillaan, malttakaa odotella vielä hetkonen. Teen täällä salaa kaikenlaista kivaa myös teidän päänne menoksi.

Kun puoli Suomea (ja 100% somea) juhli Flowta, karkasimme soutuveneilemään mökille. Sormet mustikassa ja ajatukset pilvissä juttelin niitä näitä sammakoiden ja jättitoukkien kanssa. Onhan se ihan ok höpötellä eläimille omista työkuvioistaan, onhan?

Vaikka Flow onkin yksi kesän hienoimmista festaritapahtumista, oli mökin rauha nyt nappivalinta. En kaivannut vilinää laisinkaan ja myönnän kyllä, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän kaipaan rauhaa. Mummomeno maistuu mulle!

Go with YOUR OWN flow – no one else’s!

x,

Petra

PS. Säiliön dinneriä on vielä pakko hehkuttaa. Lisään sen kalenteriin ensi vuodelle jo NYT. Upea, upea ilta, josta kiitos kuuluu ystävillemme – kiitos Handu <3

 

Follow:
Petra Korpi

1 Comment

  1. Jani-75
    August 17, 2016 / 18:02

    Hienoja kenkiä seksikkäitä korkoja:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *