Favorite Heartbeats: Let’s Write It On The Wall

heartbeats_petrakorpi_funwhentheresnosun3heartbeats_petrakorpi_funwhentheresnosun5heartbeats_petrakorpi_funwhentheresnosun2heartbeats_petrakorpi_funwhentheresnosun4Talvella tulee vietettyä enemmän aikaa kahdestaan Markun (uusille lukijoille tiedoksi: avopuolisoni/kihlattuni) kanssa. Johtunee siitä, että tämä vilukissa ei jaksa enää illalla työpäivän jälkeen lähteä pimeässä enää “hillumaan” mihinkään tai tapaamaan kavereita. Kotihiiripuoleni kukoistaa talvella!

Olemme myös alkaneet käymään, öö viiden vuoden tauon jälkeen, treffeillä 🙂 Ainahan sitä on syömässä ja leffassa käyty, mutta nyt molemmat järkkää kerran kuussa jotain kivaa puuhaa toisen “selän takana”. Ai ällöromanttista? So be it!

Viikonloppuna oli Markun järkkäämien treffien vuoro ja päädyimme Aan Tafel with Maannos -nimiseen pop up -ravintolaan Kalasataman vanhaan varastotaloon, joka puretaan pian. Tunnelma oli täys 10, samoin kuin ruoka. En nyt liikoja hehkuta, sillä pop up suljetaan pian ja vikat päivätkin on loppuunmyytyjä.

Lisää tällaisia nerokkaita konsepteja, joissa hyödynnetään vanhaa olemassa olevaa – eikä välttämättä sitä Espan kalleinta vuokrakiinteistöä. Ekasta kuvasta näet keittiömestareiden luonnoksen menusta ja aika hyvin se piti paikkansa. Ruokailukokemus oli jaettu viiteen lukuun: 1) peruna 2) sieni 3) juuret 4) selleri ja 5) omena.

Yksi monista jälkkäreistä oli tuo omenamarmeladi mehiläisen siitepölyllä. Siitepöly voi vaatia alkuunsa hieman totuttelemista, mutta maistuu pian kuin karkilta. Siitepölypostaus vinkkieni kera on tulossa 🙂

Tuo päälläni näkyvä villamekko on muuten Veronan reissun tuliaisia ja ihanan monikäyttöinen. Korkkareissa juhlava, mutta parhaiten olen viihtynyt siinä ja tennareissa. Olen niitä hölmöläisiä, jotka käyttävät tennareita kesät talvet.

Ja vika kuvan kurkumajuomastakin on tulossa postaus. Koukussa! Yksi mainio lahjavinkki on muuten tuo Eat Pretty kirja, jonka olen itsekin saanut ystävältäni <3 Olen ihan pohtinut, että josko pidättäytyisi pelkissä kirjoissa tämän vuoden joululahjaostoksilla.

Mitä tuumaatte? Peukku ylös vai alas? Ehkä itsetehdyllä näkkärilläkin saa lahjoa!

x,

Petra

Follow:
Petra Korpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *