Favorite Heartbeats: Kevättä Rinnassa

<< Häähumua! >>

<< Värillä on väliä! >>

Viime viikolla huomasin taas ahmivani värejä.

Mustat villapaidat ahdistivat, keli oli harmaa ja tuntui ettei keväästä ole tietoakaan.

Sitten tuli lauantai ja ystäviemme häät, joiden aikana keli kirkastui kuin taivaan lahjana parille. Sunnuntaina melkeinpä koko Suomi kylpi upeissa auringonsäteissä.

Laitoimme juuri hääparille vinkit palmujen alle häämatkalle, mutta en ollut enää yhtään niin harmaissa mielentiloissa (lue: reissusta kateellinen) kuin viime viikolla.

Vitsi tuo aurinko on ihme tyyppi! Niin energisoiva! Ja tietty häähumu on aina niin innostavaa. Omista häistämme muuten pitäisikin vähän jutustella teidän kanssa… Palaan siihen 🙂

Tuo instastooreissa jakamani smoothiekulhokuva sai muuten paljon kyselyitä. Kuten ehkä jo tiedätte, en ole nestemäisten ruokien ystävä ja kehittelin Heartbeats-detoxinkin juuri siksi, ettei smoothie- tai mehupaastoilut tuntuneet omilta. Tykkään pureskella.

Nyt olen kuitenkin onnistuneesti huijaillut itseäni smoothiekulhoilla, joka on sisällöltään aivan kuten mikä tahansa terveellinen smoothie, mutta lasin sijasta se kaadetaan kulhoon ja syödään lusikalla. Päälle mitä tahansa hampaissa rouskuvaa ja voilà!

Tämänkertainen kulhon smoothie on tosi simppeli; pakastettua banskua, pakastemustikkaa- ja puolukkaa sekä mantelimaitoa. Päällä on Renee Voltairen ihanaa mustikka-tattarimysliä, chia-siemeniä, passionia sekä spelttimuroja.

Mums! Ihana väripommi!

Kertokaahan tekin tämän hetken smoothievinkkinne?

 

x,

Petra

Follow:
Petra Korpi

2 Comments

  1. March 7, 2017 / 09:56

    Alkoi tekemään ihan hullusti mieli passionhedelmää! Täällä Sveitsissä ei ole tietoakaan oikeista mustikoista (pensasmustikoita vaan, boo) eikä puolukoista. Eikä mistään muistakaan herkkumarjoista. Kun niitä on tottunut syömään joka päivä, iskee ikävä yllättävän helposti. <3

  2. Mia
    March 7, 2017 / 20:52

    Jooo, kerro häistä! 🙂 täällä heinäkuun morsian lukisi mielellään muidenkin suunnitelmista 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *