Favorite Heartbeats: I’m Alive

Howdy how! Moikkuli tyypit!

Elossa ollaan vaikka blogi muistuttaakin ruokapöydällämme olevaa kuihtunutta tulppaanikimppua.

Töitä on paiskittu sitten Thaikkulan visiitin niin maan perskeleesti, että kaikki vapaa-aika on vietetty melkeinpä sängyssä. Olen niitä, jotka eivät kykene toimimaan vähillä yöunilla. Zombie-efekti on taattu jo yhden huonosti nukutun yön jälkeen.

Mutta siis pahoittelut jälleen blogihiljaisuudesta!

AVAlle on kuvattu matskua niin Lapissa kuin täällä Helsingissäkin ja tässä hieman maistiaisia uudesta kanavailmeestämme. Kuvailtua on tullut muitakin työprokkiksia ja jestas on se vaan haastavaa hommaa olla kameran edessä. Siis ÄÄNESSÄ, ja yrittää vaikuttaa edes puoliksi täysjärkiseltä.

Kameran edessä hölöttämisestä tulikin mieleen eilinen TTK (Tanssii Tähtien Kanssa) -livelähetys, jossa Kiira tuomaroi ekaa kertaa. Aikamoinen duuni siinäkin olla livetelkussa sadoille tuhannille ihmisille. Hyvin se veti, vai mitä sanotte?

Meikä ei oikeasti oo ihan noin tiukka tuomari kuin kuva antaa ymmärtää, nautin nimittäin suuresti kaikkien tähtioppilaiden tanssahteluista. Kasmir oli oma lempparini ja peukkuja pidetään tietty pystyssä Eeville 🙂

Huomenna lisää kuvailua yhdessä Helsingin kivoimmista shoppailumestoista, jonka tunnen paljon paremmin kuin omat taskuni. Menoa voitte kurkkia Instastooreissa oman @petrakorpi tilin lisäksi myös tilillä @avasuomi.

Pus,

Petra

 

Follow:
Petra Korpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *