Favorite Heartbeats: Hello 2017!

heartbeats_petrakorpi_newyear_suomi100

<< Töölönlahti Uutena Vuotena teemaan sopivasti sinisenä #suomi100 >>

heartbeats_petrakorpi_hairtranformation_millahelminen

<< Byebye keltainen tukka! Valkkaan vasurin! >>

heartbeats_petrakorpi_newyear_brunch

<< 1.1. syötiin hampurilaisia Korttelien Storyssä ja kuvista tuli pelkästään blurreja. Ehkä hyvä niin! >>

heartbeats_petrakorpi_fromhamburgerstocleancolorful

<< Balanssi hallussa! >>

Viime viikolla kukaan ei tuntunut tietävän mikä päivä on tai mitä muuta voisi tehdä kuin katsella Netflixiä sohvan uumenista.

Phuhh, #toughlife!

Saatiin me jotain aikaankin ja kreisisiivoiltiin kämpän kaapit ja laatikot. Nyt tiedetään että huulirasvoja, hunajaa, mantelijauhoa, raakasuklaata, Rao’s tomaattisoossia (paras!), viiniä eikä teetä tarvitse ostaa ihan tässä lähipäivinä. Tarvetta olisi pyykinpesuaineelle, uudelle blenderille, d-vitamiinille, vessapaperille sekä jääkaapin vihanneslokeron täytölle.

Pääsin myös melkein puolen vuoden tauon jälkeen hemmottelemaan itseäni kampaajalle. Kukaan ei koskaan huomaa, kröhöm Markku, mitään eroa kuontalossani käynnin jälkeen, vaikka todellisuudessa se on aina aika huikea. Ihana olla taas fressitukkainen, kiitos parhaimmalle Millalle!

Uusi vuosi vaihtui, rakettishow oli mahtava ja tanssijalkaa vipatti kuin Michael Jacksonilla konsanaan. Vaikka missasimmekin Töölön ja Musiikkitalon juhlameiningit- ja konsertit, käynnistimme silti Suomen 100-vuotis juhlavuoden teemaan sopivasti – siis juhlavasti. Upea sinivalkea vuosi varmasti tulossa!

Nyt parhaimmalta tuntuu kuitenkin taas päästä kunnolla arkeen kiinni. Cliché mutta totta! Rakastan puhtaita pöytiä, fressejä startteja. Ehkä tämän takia tykkään maanantai-päivistäkin niin paljon 😉

Here I come; aikaiset aamut, hikiset treenit, värikkäät ruoka-annokset, venähtäneet työtunnit, lyhyet meditointi- ja itsetutkiskeluhetket, reissukuumeilu, kotoilu ja kirjojen lukeminen (väisty Netflix!).

Kevättä kohti on ilo mennä ja tammikuussa on luvassa pari kivaa pikku reissuakin, joista toinen on Lappiin Pyhän Kaamosfestareille. Ei ihan perus festarit, kurkatkaa vaikka kuinka hieno setti on luvassa!? Lappiin on ollutkin iso ikävä, joten vaikka reissu kuluukin myös töiden parissa, niin odotan tätä (erityisesti Husky-tarhan visiittiä, laskettelua ja avantouintia) jo innolla.

Toivottavasti tämä vuoden eka maanantai oli teille suopea!

Nyt kokkaamaan yhtä talven lemppariani!

x,

Petra

PS. Muistatteko kun olin syksyllä Veronassa katsomassa elämäni upeimman jääshown Intimissimi on Ice? Sen näette nyt täällä. Kiira on onneksi luvannut huijata Bocellin lurauttamaan parit biisit meidän häihin. LOL! <3

Follow:
Petra Korpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *