Favorite Heartbeats: Glowy Vs Gloomy

heartbeats_dermalogica_1heartbeats_petrakorpi_dermalogica_2heartbeats_petrakorpi_dermalogica_voimaruokaheartbeats_petrakorpi_joulumarkkinatheartbeats_petrakorpi_clarionBloggaajien kuvat, omani mukaan lukien, näyttää välillä ärsyttävän pumpuliselta.

Kauniit kiharat, täydelliset marjasmoothiet ja uima-altaalla hengailua. Tough life!

Toki näitäkin hetkiä osui viime viikkoni varrelle, mutta 95% ajasta meininki on loskaista, harmaata ja arkista. Pimeässä on tosi työläs ja tylsä ottaa kuvia, joten niiden räpsiminen jää usein välistä, vaikka ne hyvin arkeani kuvaisivatkin.

Tuossa yllä olevassa kuvassa supersöpö meikkaaja Ida Jokikunnas herätti mut kirjaimellisesti aamuvarhain eloon. Dermalogican kasvohoidon ja primer-tuotteiden ansiosta ihoni hohkasi kilpaa kaikkien joulukoristeiden kanssa. TÄYDELLISTÄ – tällaisen haluan kiitos joka päivä!

En ole perinteisiä protskupulverityttöjä, mutta tuo kuvissa näkyvä Voimaruuan Vanilja proteiinijauhe on super hyvää ja siitä löytyy valmiiksi chiaa, pellavaa ja paljon muita ravitsevia siemeniä, joita muuten lisäisin annoksiini erikseen. Jauheen kaveriksi riittää jäinen bansku, marjat ja vesi ja voilá hallussa on ihana vaaleanpunainen smoothie. Testaan huomenna aamulla myös brändin herneprotskun, jolta toivon paljon, sillä en ole vielä etsinnöistä huolimatta löytänyt lemppari vegaania protskujauhoa. Jostain syystä heraa ei vaan aina tee mieli.

Muita random hommeleita viime viikolta on Tuomaan markkinoilla nautittu Social Foodin burgeri, joka taitaa viedä ykköspallin Helsingin hamppareista. NAMMMMM! Eikä tuo Suurkirkon maisemakaan haittaa lainkaan.

Toinen megalike menee uuden Clarion hotellin uima-altaalle, jonka perällä osio pohjasta on lasia, josta näkee suoraan 16 kerrosta alas maan tasalle. Vaikuttava yksityiskohta! Muuten hotellissa oli vielä vähän alkukankeutta havaittavissa, mutta kaikille respan työntekijöille annan 10+ arvosanaksi. Harvoin Helsingissä saa niin ystävällistä palvelua!

Jokohan tässä olisi löpinät tältä erää.

Joulu se kun lähenee ja melkein maistan kielelläni jo lempiherkkuni eli riisipuuron, piparkakkutaikinan, glögin, juustot, palan kinkkua ja kalapöydän mäteineen kaikkineen. Mitä unohdin? Perunalaatikon ja saaristolaisleivän. Ja vihreät kuulat. Ja ja ja…….

x,

Petra

* postauksen 2 ekaa kuvaa on ottanut maailman taitavin Janita “Jantsa” Autio ❤️

Follow:
Petra Korpi

4 Comments

 1. Laura
  December 21, 2016 / 01:08

  Oot kyllä super kaunis oli sulla meikkiä tai ei 🦋🌹!!!

  • Petra Korpi
   Author
   December 23, 2016 / 21:09

   Voi eiiii, kiitos ❤️😗

 2. paquela
  December 23, 2016 / 09:45

  Hei pakko udella, onko tuossa sun upeassa kasvojen hehkussa käytetty jotain tuotetta vai onko se “vain” kasvohoidon ansiota? Upea 🙂

  • Petra Korpi
   Author
   December 23, 2016 / 22:45

   Tuo taitaa olla vähän kaiken kombo; ultraääni kasvohoidon, Dermalogican Phyto Replenish öljyn (ahh tää on ihana, sekoitan sitä tipan aina cc-voiteeseeni ja siitä tulee ihana dewy look), Dermalogican primerin ja Lumenen uuden highlight-tuotteen ansiota 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *