Favorite Heartbeats: Game On Lahti

Olen aina diggaillut urheilukisoista.

Siis siitä katsojan roolista lähinnä. Vancouverin talviolympialaiset on ollut yksi hienoimpia kokemiani reissuja. Muistan kuinka kadut tulvivat iloisia ja toinen toistaan kannustavampia ihmisiä.

Levillä tuli oltua monena vuonna vapaaehtoistöissä pujottelun maailmancupissa. Puikkakisoissa on poikkeuksetta aina tunnelma kohdillaan!

Yksi upeimpia ja äänekkäimpiä yleisöitä löytyi muutama vuosi takaperin NBA:sta Los Angeles Lakersin kauden loppupään matsista. Lässähtänein fiilis taas on tullut todistettya Florida Panthersin NHL-ottelussa.

Tapparan kultaa juhlittiin Kiiran kanssa viime vuoden finaalissa Suomen vanhimmassa jäähallissa Hakametsässä. Tuo kotihallimme saa aina vaan sydämeni sykkimään super lujaa.

Teille jotka ette tiedä, niin isäni valmensi Tapparaa 80-luvulla monen monta kautta ja oman harratuksen eli taitoluistelun kautta pääsimme sitten iskän “työpaikalle” itsekin jäille. Isällä ei muuten ollut näppejään pelissä lainkaan tämän harrastusvalinnan kanssa, päin vastoin, se tuntui hänestä aivan turhan kalliilta. Sitä se toki oli, mutta onneksi äitimme piti päänsä ja pennoset mun ja Kiiran harrastukseen kasattiin kokoon muista menoista säästäen.

Nyt meinaa taas juttu karata käsistä, piti tässä nimittäin lähinnä kehaista viikonlopun tunnelmaa Lahdesta, hiihdon MM-kisoista. Tapahtuma oli UPEASTI järkätty, mutta perkele kun otti päähän sen yhden norjalaisen kompurointi, joka vei miesten parisprintin kirkkaimman mitalin meiltä.

Kisoissa tulee urheilusuoritusten lisäksi seurattua sitä kaikkea taustatyötä, jota kisat vaativat. Lahdessa oli mietitty kaikki viimeisen päälle ja lapsia tuntui erityisesti innostavan viimeisen päälle toteutettu Röllimetsä <3

Seuraava urheiluskaba löytyykin kalenterista jo maalis/huhti taitteesta kun Helsingissä luistellaan taitoluistelun MM-kisat. Mahtavaa päästä paikalle, etenkin kun ei enää tarvitse olla kauhusta kankeana ja jännittää siskoa.

Kiirasta puheen ollen, oli muuten Lahden avajaiset aika tragikoomista katsottavaa. Seurasitteko te tätä yhtä huvittuneina kuin minä?Lunta ei kuulemma avajaisten alkaessa tullut melkeinpä lainkaan ja sitten yhtäkkiä taivas repesi. Onneksi Kiiralla oli ihanat tanssijat pitämässä häntä pystyssä ja muutenkin asenne kohdillaan 🙂

Jos kykenee tekemään parhaansa, ei vain urheilukisoissa vaan yleisesti elämässä, pötkii varmasti tosi pitkälle.

x,

Petra

Follow:
Petra Korpi
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *