Favorite Heartbeats: From Minus To Plus

Kiitos kaikki ekasta Heartbeats-haastattelusta saamastani palautteesta! Ootte parhaita! En malta odottaa, että saan toisen haastiksen ulos. Siitä tulee päheä, sen lupaan.

Viime viikko oli älyttömän kaunis, mutta myös k-k-k-kylmä! -25 astetta ei ole tehty mua varten. Painelin karvahuppu päässä koko viikon. Anteeksi kaikki te joihin saatoin törmätä, sieltä hupun sisää ei oikein meinaa nähdä eteensä. Hah.

Naamaani peittää tällä hetkellä (kalpakan haamunaamarin lisäksi) iso hymy. Syynä tälle on huominen ja lentokone, jos toinenkin 😉

Nyt on pakko alkaa pakkaamaan, viime tipassa niin kuin aina. Onneksi listalla ei ole paljoa muuta kuin BIKINIT ja AURINKORASVA.

Jutellaan pian lisää.

x,

P

Winter_jacket_fur_heartbeats

<< H-O-L-I-D-A-Y kind of a smile >>

Sorel_weather_heartbeats

<< Sorel weather -24 degrees >>

Almond_cookies_heartbeats

<< My nanz tried to trick me into having these almond cookies from Singapore. See the box carefully..The taste was like rotten fish, lol >>

Korea_bowl

<< Last week’s best lunch @ Momotoko. Hot and spicy for me pls! >>

Heartbeats_view_minus

<< Amazing iPhone pic taken by my sis >>

Thank you sweeties for all the nice feedback I got from the Heartbeats-interview. Can’t wait to get out the second one. It’ll be rad, that I can promise you!

Last week was oh so pretty but freezing cold. -25 degrees, meeeee oh my! 

I have currently a big smile on my face and that might have got something to do with tomorrow. And with an airplane, or a few actually 😉

Now I gotta go and pack. As usual, I’m doing it last minute. But luckily there’s not much I need, BIKINIS & SUNSCREEN are top priorities!

Talk to you soon!

x,

Petra 

 

Follow:
Petra Korpi

2 Comments

  1. Riina
    January 12, 2016 / 08:03

    Innolla jo odotellaan uutta postausta:) Edellinen oli ehdottomasti tämän blogin parasta antia. Ja nää sun kuvat U-P-E-I-T-A:)!! Ihanaa lomaa!!

  2. LeAnn
    January 12, 2016 / 16:52

    Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa! 🙂 Nyt siis odottelemaan seuraavaa postausta. ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *