Favorite Heartbeats: Feeling Zen

Olen jo tainnut mainita, ettei perheemme jäsenet ei ole superkovia lahjomaan toisiaan. Synttäreinä on kiva saada vähän ohi nuotin laulettu paljon onnea lurautus, mutta pakettejen perään ei niin olla.

Isälläni on ollut tapana mennä kirjahyllylleen ja ojentaa sieltä joku opus juhlakalulle. LOL!

Nykyään keskitymme mahdollisissa paketeissa elämyksiin (ja äiti joskus niihin äitimäisiin juttuihin, tyyliin lakanoihin ja sukkahousuihin). Äidit <3

Saimme kesällä Markun kanssa perheeltämme yhteis 65v-lahjaksi viikonlopun Yasuragissa – kiitos tästä vielä rakkaimmilleni. Olin into piukeana lähdössä reissuun heti siltä seisomalta, mutta syksyn ollessa niin kiirus, meno viivästyi.

Koska reissuun oli aikaa, ehdin punoa pienen juonen ja maustin reissua omilla tulisilla mausteillani, joista Markulla ei ollut minkäänlaista hajua. Varasin hänen kalenteristaan pari päivää ja pidin sormet ristissä ettei kukaan möläytä mitään.

Heartbeats_petrakorpi_zen_yasruragi3Heartbeats_petrakorpi_zen_yasruragi5Heartbeats_petrakorpi_zen_yasruragi1Long story short: vietimme kuluneen viikonlopun tuossa upeassa japanilaisessa spassa Tukholman saaristossa. Olin kuullut paikasta hyvää, mutta lukenut arvioita laidasta laitaan. Me tykkäsimme, enkä kuvitellut löytäväni tällaista paikkaa tunnin lennon päästä Helsingistä. Kuinka vapauttavaa voikaan olla jo pelkästään se, että kaikki Yasuragin vieraat viettävät KOKO vierailun ajan samanlaisissa Yukata-asuissa, eli japanilaisen kimonon arkiversioissa. Ei asukriisejä, ei meikkiä, ei stressiä.

Olo on leppoisa ja tällä hetkellä istun sohvalla, mutta en tutulla kotisohvallamme, vaan Åren Bed&Breakfastin.

Åren?! Yes, luit ihan oikein.

Edessä on TODELLA jännittävä ilta. Siitä (kuten myös Yasuragista) lisää myöhemmin.

Heartbeats_petrakorpi_zen_yasruragi4Heartbeats_petrakorpi_zen_yasruragi2Mitäköhän sitä on tullut oikein kehitettyä Markun pään menoksi? Se nähdään tänään ja te myös pääsette mukaan seuraamalla Instastoorejani /PETRAKORPI.

Palaan pian myös maailman parhaimman keksireseptin kera.

Tämä oli tällainen “blondin tyhjentyneet aivot” postaus näköjään, sitä se zen-fiilis teettää 😉

x,

Petra

Follow:
Petra Korpi

2 Comments

 1. lotta
  November 8, 2016 / 14:59

  voi että miten ihanalta kuulostaa :):) upean näköinen, näyttää ihan täydelliseltä getaway-piilopaikalta !

  • Petra Korpi
   Author
   November 8, 2016 / 15:39

   Oli kyllä täydellinen getaway-mesta, ei ehkä ihmispaljouden vuoksi erityisen piilopaikkamainen mutta auttaa kun on tämmöinen aamuvirkku niin kukaan muu ei ole vielä liikkeellä 😂✨

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *