Favorite Heartbeats: Books & Pool Parties

Heartbeats_petrakorpi_girls

<< G.I.R.L.S. & a shark >>

Heartbeats_petrakorpi_slush

<< Watermelon slush is the best summer drink, right? >>

Heartbeats_petrakorpi_rainbow

<< HELLO RAINBOW! Can I just marry my friend Riina!? She makes the world’s cutest snacks and always comes prepared! >>

Heartbeats_petrakorpi_bikbok_1

<< Rainy AF! But no worries since the BikBok fall -17 looked soooo cool! >>

Heartbeats_petrakorpi_breakfast

<< My favorite way to start the day: this plate with peaches instead of grapefruit, a spicy detox drink & a hot oat milk latte >>

Heartbeats_petrakorpi_metime

<< Snacking with Jarkko Ruutu! An excellent book that I got from my sister! >>

Ahh, elämä ei olisi mitään ilman tyttökavereita.

Ja omaa aikaa, ihan yksikseni.

Ikävä Nycissä remuavaa Markkua on, tietty, mutta ajattelin silti salaa pidentää tyypin paluulennon päivämäärää vielä viikolla. Yksin on välillä vaan niin ihanaa ja ajatuksetkin selkiintyvät ihan erilailla. Aikaa löytyy paremmin yleiseen haahuiluun, kirjoille, päikkäreille (joita en yleensä osaa ottaa ikinä), leipomiselle ja kotijoogalle. Yleinen haahuilu on välillä mulle tosi terapeuttista. Vai mitä sanotte, tykkääkö joku muukin Tiger-krääsäkaupassa kiertelystä kuten meikä? Miehet ei kai jostain syystä meinaa syttyä tuolle putiikille lainkaan, HA – kas kummaa!

Tyttöjen kanssa pidettiin hurjat pool partyt ja hitsi tuosta meidän jengistä huokuu sellainen ihana draivi ja tuki. Naisten kesken kun oltiin, niin nyyttäritarjoilut olivat huippuluokkaa ja puitteet mitä kauneimmat. Ensi kerralla muistetaan vielä kutsua (pakottaa) aurinko mukaan bileisiin, niin ehkä saan heivattua villasukatkin pois kintuista.

Vilkaiskaa Eevin blogista tuon ihanan fressin vesimelonijuoman ohje (limen mehu on sen ykkössalaisuus!). Kuuman kesäpäivän täydellinen viilentäjä tuo kaunis ja maukas slushi!

Niitä, siis kuumia kesäpäiviä, odotellessa,

Petra

Follow:
Petra Korpi

2 Comments

 1. Nina
  June 7, 2016 / 14:10

  Onko kaikki sun kaverit julkkiksia? Kauanko olet seurustellut poikaystäväsi kanssa? Oletteko menossa naimisiin ja hankkimassa lapsia? Mitä te molemmat teet työksenne? Kuinka sinulla on varaa matkustella niin paljon? Kuinka pysyt niin hoikkana? Oletko koskaan kärsinyt syömishäiriöistä? Mihin aikaan menet nukkumaan? Harrastatko liikuntaa joka päivä? Mitä blogeja seuraat?

  • Petra Korpi
   Author
   June 8, 2016 / 06:50

   Moikka Nina, ehei, 🙂 ei ole kaikki julkkiksia. Eevi ja Kiira ovat tyttökavereista melkeinpä ainoat. Bloggaajakavereita mulla tietty myös on jonkun verran. Ollaan seurusteltu Markun kanssa jo useampi vuosi ja kyllä se naimisiinmeno ja lapsetkin ovat toiveenamme. Kaikki ajallaan. Markku on musa sekä graafisen työn ja äänialalla, itse taas olen rahoitusalan yrityksessä töissä. Matkustelu on intohimomme eli sinne menee kaikki liikenevät pennoset, esimerkiksi kalliita laukkuja jne tulee osteltua harvoin jos koskaan juuri tämän takia. Hotelleihin emme törsää ja lentoja bongailaan aina mahdollisimman hyvään hintaan. Kiitos vaan, hoikahkona pysyn varmasti 80% ruokavalion ja 20% liikkumisen ansiosta. Reissuilla ja viikonloppuisin olen rennompi syömisen suhteen ja syön ihan kaikkea, mutta silloinkin määrät pyrin jollain tapaa pitämään hallussa. Nuorempana tuli ahmittua kaikkea mitä teki mieli, nykyään taas syön ensin ja kuuntelen kroppaani sen jälkeen. En stressaa syömisestä enkä laske kaloreita, se stressaamattomuuskin auttaa itseäni pysymään kunnossa. En ole koskaan kärsinyt syömishäiriöistä eli omakohtaisia kokemuksia niihin liittyvistä tärkeistä aiheista en voi jakaa. Olen aamuvirkku ja menen aika aikaisin nukkumaan, noin 22 aikoihin. Usein blogin päivittäminen menee illalle ja se saattaa hieman pidentää sänkyyn pääsyä. Harrastan liikuntaa jossain määrin kyllä joka päivä, koska tykkään kävellä paikasta toiseen. Mitään kunnon treeniä en tee joka päivä, lähempänä varmaan noin 3-4 kertaa. Seuraan lähinnä ulkomaisia blogeja ja tietty Suomesta ihanien tuttujen tyttöjen blogeja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *