Favorite Heartbeats: Be The Light

Heartbeats_petrakorpi_me_tooKelloa siirrettiin taaksepäin tunnilla valoisampien aamujen toivossa. Sopii mulle, pienikin valo auttaa heräämään päivään, mutta täytyy kyllä taas nostaa hattua kaikille leveyspiirimme blogimirkuille ja muille valokuvaajille. Valo, etenkin luonnon oma, on se elementti joka ainakin itseäni kuvissa eniten kiehtoo.

Valo, varjot ja niiden leikki.

Nämä kuvat ovat Nycin kadulla räpsäisty ja tällaista menoa ei nyt sitten täällä kuvissa tullakaan hetkeen näkemään. Täytyy yrittää ottaa kaikki ilo irti kynttilöistä, tunnelmamusasta ja toivoa maahan vaaleaa peittoa – ainakin jouluksi.

Heartbeats_petrakorpi_me1Toinen tekijä, joka tykkää valon voimasta on ihoni. Se aloitti tässä viikonlopun aikana talvitemppuilunsa, joka muistuttaa aina varaamaan ajan siihen vuoden ainoaan kasvohoitoon. En ole hoitoloiden vakikävijä, mutta sanotaan, että vuodenajan vaihdot ovat iholle niitä haastavimpia. Täytyy kaivaa öljyt ja paksummat rasvat kylppärin pöydälle, jotta muistan käyttää niitä jo kuivahtaneeseen kuontalooni.

Muutenkin huomaan kotonamme sen “poissa silmistä, poissa mielestä” sanonnan keljun puolen, sillä varsinkin keittiökaappien uumeniin hukkuu välillä kaikkea tuikitärkeää ja herkullista. (Kuten melkein vuosi sitten Etelä-Afrikasta ostamani minttusuklaa-keksi, joka maistui nyt aika ummehtuneelta)

Tällaiset maanantaihöpinät tänään. Onko teillä salaisia aseita pimeitä iltoja tai korppuihoa vastaan?

Tällä viikolla blogissa kaikkea kivaa eli jutustellaanpa heti huomenna lisää.

x,

Petra

PS. Viikonloppuna on luvassa yllärireissu Markulle, josta veikkaan että tekin innostutte kuulemaan ja näkemään. Snäpin sijaan yritän päivitellä instastooreja. Jännittää sikana kuinka koko ylläri onnistuu!

Follow:
Petra Korpi

2 Comments

 1. Sanni
  November 1, 2016 / 06:38

  Moikka! Pisti vaan silmään, että eikös niitä kelloja siirretty taaksepäin eikä eteenpäin, ja nimenomaan nyt on vieläkin pimeämpää samaan kellonaikaan kuin ennen kellonsiirtoa? 😀

  • Petra Korpi
   Author
   November 1, 2016 / 06:41

   Hih kyllä, taaksepäin 🙂 Aamut ovat tätä myötä valoisampia ja pimeä tulee iltapäivällä nopeampaa 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *