Favorite Heartbeats: Back On Track

Heartbeats_petrakorpi_verona7

<< I love this city! >>

Nyt on paiskittu. Töitä meinaan. Kolme duunia yhtäaikaisesti rupeaa jo tuntumaan askeleessa ja näkymään silmäpusseissa.

Valitukset sikseen – työnteko on oikeasti usein vaan niin palkitsevaa. Eipä ole paljoa sohvan kangas kulunut lähiaikoina, eikä Töölönlahden ruskastakaan ole ehditty nautittimaan. Kaverit varmaan luulee, että tiputin taas puhelimeni vessanpönttöön kun olen totaalisen MIA. Missing in action.

Lopetin päivätyöni noin viikon päivät takaperin, mutta tuntuu että sen jälkeen oon juossut ihan yhtä duracelina. Ihanan inspiroiva AVA-kanava pitää huolen ettei hommat todellakaan lopu meikällä kesken. Jos haluatte seurata meidän kanavahostien menoa telkun lisäksi somessa, niin instaa päivitellään ainakin kivaan tahtiin @avasuomi 🙂

Työt sikseen tältä erää, koska menin ja ehdin pikapyrähdykselle Italiaan. Si, ciao, grazie! Gelato, pasta, pizza! Molto bene! 

Heartbeats_petrakorpi_verona8

<< Addicted to fresh coconut! >>

Heartbeats_petrakorpi_verona9

<< My grandma is too stylish! >>

Heartbeats_petrakorpi_verona12

<< Gelato, smoothies & wine! All I need, LOLZ! >>

Kaikki tiet tuntuvat vievän Roomaan Veronaan. Kyseessä oli nimittäin jo toka visiitti puolen vuoden sisään tuossa sympaattisessa oopperakaupungissa. Samalla tämä oli myös toka kerta järisyttävän kauniissa Arena di Veronassa. Paikallisessa Colosseum-henkisessä areenassa, joka on mitä upeimpien tapahtumien koti Veronassa.

Toukokuisesta kerrasta saan syyttää Adelea ja tästä toisesta siskoani. Kiira luisteli pääroolia upeassa showssa, Intimissimi on Ice, ja olimme isolla perhe/ystävä-köörillä katsomassa tätä Andrea Boccellin tähdittämää vimpan päälle toteutettua tuotantoa. Luistelushowt on osaltani vähän nähty juttu, mutta tämä veti TÄYSIN sanattomaksi. Ehkä saan kerrottua kokemuksesta joskus lisää, mutta mainittakoon että puvustuksen oli tehnyt Oscar-voittaja Milena Canonero, joka on puvustanut muun muassa Grand Budapest Hotel leffan.

Veronaa kaupunkina suosittelen oikein lämmöllä. Jotenkin sykähdyttävä ja helppo, pari päivää riittää ihan kivasti. Milanosta on junalla tunnissa ihan eri tunnelmissa.

Kiira palkattiin narraamaan Andrea Boccelli meidän häihin esiintymään. Homma on kuulemma hallussa, HAH! 🙂

Heartbeats_petrakorpi_verona13

<< Me and my cutest travel buddy Hilda >>

Ootte kyselleet paljon Nycin vinkkien perään ja ne fiilistelyt on luvassa v-i-h-d-o-i-n nyt torstaina.

Tuntuu että muut bloggaajat ovat aina niin päivälleen ellei tunnilleen ajan hermoilla, mutta meikäläinen tulee hitaasti ja varmasti takaa.

Nycin vinkkien lisäksi huomenna on luvassa lempisalaattini, jonka turvin tulen elämään koko Suomen pitkän, kylmän ja pimeän talven. Se on helppo, älynopsa, terveellinen ja ravitseva eli just niin kuin olla pitää!

Palataan murut!

x,

Petra

Heartbeats_petrakorpi_verona2

<< A break in the sun! >>

Heartbeats_petrakorpi_verona11

<< Verona you look like a postcard! >>

Follow:
Petra Korpi

4 Comments

 1. October 19, 2016 / 07:16

  Tuo show on varmasti ollut ihan mieletön !!!

  • Petra Korpi
   Author
   October 19, 2016 / 21:05

   No sitä se todella oli <3

 2. Nina
  October 22, 2016 / 21:38

  Kun olet paljon reissaavaa tyyppiä, niin haluaisinkin kysyä, mihin tallennat ennen matkaa kaikki matkavinkit ja ravintolasuositukset? Olen ajatellut, että voisin olla tällä kertaa moderni ja jättää lippulappuset kotiin, niin onko joitain iPhonelle soveltuvia appisuosituksia? 🙂
  P.S. Olet ihan mun suosikkibloggaaja! Blogissasi on tosi paljon kaikkea kivaa 🙂

  • Petra Korpi
   Author
   October 23, 2016 / 23:11

   Nina ihanuus, kiitoskiitos suloisista sanoista ❤️😙 tuo sun kysymys on itse asiassa homma jota mietin usein, tarttis aplikaation johon saa helposti vinkit ja muistiinpanot joka puolelta, oli se sit insta, lehtiartikkeli, pinterest, mitä vaan.. tällä hetkellä kirjoittelen paikkoja ylös ihan vaan notes/muistiinpano appiin mutta siitä tulee helposti aika viidakko 🤔😅kerrohan mullekin jos törmäät johkin hyvään keinoon! 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *