Favorite Heartbeats: AVA Hommia

Taas on tehty paljon some- ja videoduuneja.

Muualle kuin blogiin siis.

Tässä muutama linkki lyhytohjelmiin, joita me on Jennan (vasemmalla ihana valkojakkumimmi) ja Nicolen (oikealla maailman söpöin ja paraspeppuisin typy) kuvattu yhteistyössä Stockmannin kanssa.

Meikkijuttuja, muotihommeleita ja Tapiolan Stockan avajaistunnelmointia.

Meidän @AVASuomi instatililtä löydätte myös pilalle menneitä behind the scenes -pätkiä. Juonnot kun harvoin menee ihan ekalla purkkiin ja kuvaajallakin on haasteita pysyä perässä meidän pelleillessä.

Ei mitään tosikkohommia meille kiitos!

Yksi juttu on muuten pakko mainita, nimittäin Tapiolan Stockan Herkku. Jessus kuin makea! Luulin olevani Pariisissa, Berliinissä tai Lontoossa. Hienoa työtä!

Olen aina ollut sellainen kunnon sekashoppailija, ruokakaupoissa siis, ja 2 lempi ruokakauppaani ovatkin Lidl ja Stockmannin Herkku. Molemmista jotain, niin lopputulos on paras.

Balanssi kunnossa.

Tällä viikolla vinkkailen teille ainakin helposta pistaasijädestä, lasisen juomapullon hyvistä puolista sekä ruokien ainesosaluettelon tuijottamisesta.

Loppuviikolla lähdetäänkin Markun kanssa minireissuun, jota kannattaa taas ehdottomasti seurata instastoriesin puolelta. Luvassa nimittäin ainakin yhden lempiartistini lurittelua.

CAN NOT WAIT!

x,

Petra

Follow:
Petra Korpi

3 Comments

 1. paquela
  March 22, 2017 / 14:31

  Moij!
  Asiani ei varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta muistelin että joskus mietit luomuhajuvesiä korvaamaan tämän hetkisiä DKNY, D&C tuoksuja. Niin nyt löytyy Kicksistä tämmösiä:
  http://www.100bon.com/index_en.html
  Ehkä oletkin jo kuullut näistä, mutta tämä myös vinkiksi muille kiinnostuneille 🙂

 2. romi
  April 22, 2017 / 03:03

  Moi Petra, kivoja videoita! Hoksasin et sulla oli pitkään etsimäni musta pitkähihainen, polvimittainen mekko ainakin tuossa kampausvideolla. Osaisitko avustaa mistä vastaava löytyy niin sain täydennettyä vaatekaappiani tällä huutavalla puutteella 🙂

  • Petra Korpi
   Author
   May 3, 2017 / 21:10

   Moikka Romi! Tuo oli Stockan malliston Cut&Pretin villasekoitteinen mekko. Suosittelen tosi paljon! Tällaisia mekkoja voisin käyttää 90% ajasta ja samanlaista lyhythiaisena kesät. Laittelen viestiä jos tulee kaupungilla sopivia vastaan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *