Favorite Heartbeats: 10 days until X-mas

Moi moi moiiiiiii!

Mitä tyypit, mikä meno? Tiedän, joulu on 10 päivän päästä – iiiks!!

En usko että pysyisin järjissäni ilman to do -listojani. Kilometrin pituuskaan ei haittaa, kunhan vaan saan ruksailtua asioita yli tappavan tehokkaaseen tahtiin. Jos teillä on lahjahommat (tai joulusiivoukset tai ruokamietinnät) vielä levällään, niin suosittelen istumaan alas paperin ja kynän kanssa. Auttaa 100varmasti!

Viikonlopun parasta antia oli ystäviemme Christmakah ilta. Opin muun muassa Hanukkan alkuperästä ja ihastelin poikien pitämiä hassunhauskoja kipoja.

Myös Tuomaan markkinat Suurkirkolla olivat jäätävästä sadekelistä huolimatta kivat, glögi kun onneksemme lämmitti kummasti. Sunnuntaina kiljahtelin ilosta kun taivas aukesi lumisateesta. Se into ei tosin kestänyt kauaa, sillä lumi suli maahan jossain 4 sekunnissa. Nyyh!

Osalla meistä alkoi tänään vuoden vika työviikko! Jaksetaan vielä ahkeroida sen verran, joohan?

♥♥♥,

P

Santa_Claus

<< Santa enjoying his gingerbread cookies >>

Aubergine_pizza1

<< Some aubergine mini pizzas coming up! A delicious, easy and healthy dinner that you should def give a try!! >>

Pavlova_lova_christmas_wretch

<< Kosher or not, we made 2 Pavlova wretches to the Christmakah table. It NEVER disappoints! >>

Hi hi hiiiiiiii! 

What’s up guys? Besides that Christmas is here in 10 (!) days! Y-a-i-k-s! 

I think I’d go cray without my to do -lists. They’re longer than my evening walks, but as long as I’m able to draw lines over one thing after another, I’m ok. If you’re struggling with pressies, christmas cleaning or 3 days of christmas dinners to plan, I suggest you sit down with a piece of paper and a pen. I promise it will do wonders! 

I learned a lot from Hanukkah at our friends amazing Christmakah dinner party. Those kippah caps looked so funny on the back of all the boys’ heads.

We also went to the biggest Xmas market in front of the oh so beautiful Helsinki Cathedral. It was rainy and so cold, but some glühwein always does the trick. I was as happy as a hippo on Sunday when I saw that it was SNOWING. That joy lasted maybe 4 seconds though – it all melted in a blink of an eye. Sniff!

This week is for some of us the last working week this year. Yay, let’s all have a productive week shall we!

♥♥♥, 

P

Follow:
Petra Korpi

3 Comments

 1. lollero
  December 15, 2015 / 14:32

  Meno on mukiinmenevä kiitos kysymästä. Viimeiset työvuorot ja sitten pakkasta jouluksi kiitos!;) Halkean muuten riemastuksesta kun jaat ohjeen noihin pitsoihin. Ihan täy-dellisen loistava idea!

  • Petra Korpi
   Author
   December 15, 2015 / 15:02

   Samaa toivotaan molemmat joululahjaksi – pakkasta 😉 Nuo pitsat on ihan superhelpot ja teen niitä vielä useammin kesäkurpitsasta. Voit lohkoa munakoison/kesäkurpitsan myös pituussuunnassa, mutta nuo minikiekot on kyllä tosi söpöjä. Älä tee kiekoista liian ohuita, parisenttiset on hyviä. Voit “itkettää” munakoison sillä välin kun valmistat tomaattisoossin, eli ripottele leikattujen kiekkojen päälle suolaa ja anna olla noin 30min. Nopsa pizzakastike syntyy oliiviöljyssä paistetusta valkosipulista (itse tykkään laittaa paljon), hyvälaatuisesta tomaattimurskasäilykkeestä (esim Mutti) ja yrteistä/mausteista (vaikkapa oreganoa ja mustapippuria). Pyyhi talouspaperilla nesteet pois kiekkojen päältä ja mausta esimerkiksi samoilla yrteillä kuin kastikekin. Laita kiekot uuniin 200c, noin 20min. Ota välissä ulos uunista, lisää kastike ja muut haluamasi täytteet (kuvissa sieniä ja tuoretta basilikaa) ja laita viimeiseksi juustoraastetta päälle. Takaisin uuniin vain siksi aikaa, että saavat kivan värin pintaan. Nam nam ja vielä kerran NAM!! Luuletko että pärjäät näillä ohjeilla Lollero? 🙂

   • lollero
    December 15, 2015 / 16:07

    Katsoppas en kyllä odottanut että saan ohjeen näin nopeasti! Superkiitos!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *