Buhbye Planet Earth – I Went To Sneaker Heaven

Heartbeats_petrakorpi_TAF_Puma17

Heartbeats_petrakorpi_TAF_Puma0

<< The Athlete’s Foot = TAF >>

Kun lähtee lenkkariostoksille, kannattaa ottaa mukaan tyyppi joka tietää sniikkereistä kaiken mahdollisen. Meikällä tää on helppo nakki, Markulla kun on kotonamme kenkälaatikoita niin paljon, että yksi makkarimme seinistäkin on pelkkää laatikkoa. True story!

Tyyppi tietää sniikkereistä vähän kaiken ja arvostaa spessuja juttuja, enkä voi kyllä itsekään väittää olevani ihan syytön tuohon “taideseinäämme”. Selittelen asiaa itselleni sillä, että kengät ovat kulutuskamaa, ja jonkunlaisia lenkkareita käytän varmaan 360 päivänä vuodesta.

Muistan laittaneeni ala-asteikäisenä kaikki keräämäni pennoset (salaa vanhemmiltani!) lenkkareihin, jotka oli siihen aikaan törkykalliit 600markkaa. Ollaan siis lenkkarifriikkejä henkeen ja vereen ja onneksi annetaan popoja paljon kiertoon tutuille ja hyväntekeväisyyteen. Muutoin makkarin seinä kävisi ahtaaksi, eikä ne kenkulit siellä laatikoissa piilossa ketään ilostuta.

Kun kuulin, että Suomeen on tullut kaksi uutta The Athelete’s Foot sporttiketjun liikettä, oli pakko lähteä Isoon Omenaan tsekkaamaan niistä toinen. Perillä odotti megatyylikäs liike ja sanonpa vaan, että Markku sai jokaiseen kinkkisempäänkin kysymykseensä vastauksen. Liikkeen henkilökunta oli äärimmäisen osavaa ja ystävällistä ja tätä arvostan palvelukonsepteissa eniten. Tuli sellainen tunne, että The Athlete’s Footin kundit ja mimmit toimivat mielellään sinun “Markkunasi” jos mielessäsi on mitä tahansa kysyttävää.

Heartbeats_petrakorpi_TAF_Puma1

<< So much cool stuff inside these glass walls! >>

The Athlete’s Foot, eli helpommin TAF, on kansainvälinen ketju, joka on perustettu jo vuonna 1971 Pennsylvanian Pittsburghissa. TAF:lla on uniikki konsepti, jossa yhdistyy meikäläisen intohimot: urheilu, sniikkerit ja street-style. Ison Omenan lisäksi TAF löytyy myös Jumbosta ja pohjoisempaakin osaa maastamme hellitään pian kun Oulun liike avataan 18. marraskuuta. Helsingin keskustakin saa osansa, sillä Forumiin avataan myymälä tammikuun puolella. Ai niin, myös verkkokauppa on tuloillaan, eli stay tuned erityisesti kaikki muilla paikkakunnilla asuvat!

Miksi sitten vakuutuin TAF:sta?

No sen asiantuntijuuden lisäksi siksi, että TAF:n valikoima on spesiaali! Ei mitään tylsiä “nää on kaikki niin nähty” kenkäseiniä, vaan sniikkereitä ja vaatteita, joita ei monikaan paikka Suomessa myy. Trendikästä, eksklusiivista ja limited edition -matskua.

YES PLEASE!

Heartbeats_petrakorpi_TAF_Puma3

<< The only way to be you is to DO YOU! >>

Heartbeats_petrakorpi_TAF_Puma4

<< CARA! My favorite female model! >>

Heartbeats_petrakorpi_TAF_Puma15Oma silmäni hakeutui heti, siis h-e-t-i Puman kamoihin, koska hei haloooo mitkä värit: mustaa, valkoista ja kultaista. Simppeliä tyyliä siistillä metallihohdolla. Kuten kaverini Teppo toteaa löytäessään jotain erinomaista: 7,2/5!

Kaiken kukkuraksi Puman malliston keulakuvana on yksi lempparimalleistani Cara Delevingne. Nainen tekee hommansa omalla tyylillä, just niin kuin haluaa. Puman taustalla tuntuu olevan pino naisia, joilla on asenne kohdillaan, vai mitä sanotte Rihannasta tai Kylie Jenneristä!? Ihailen suuresti näitä naisia, jotka toteuttavat itseään haluamallaan tyylillä. Jos minua häiritsisi vaikkapa nyt paljon puhuttu Kylien paljaspintainen instatili (jolla on btw 77 miljoonaa seuraajaa), niin lopettaisin sen seuraamisen. It’s as simple as that!

Pumalla on huippunaiset tiimissään ja mallisto on SUPERmakea! Olin aika lirissä saadessani valkata mallistosta omat lempparini, koska no, 7,2/5 on jo aika ärsyttävänkin makeaa kamaa. Onnistuin kuitenkin tehtävässä ja sain vielä toisen homman hoidettavakseni, tästä alempana lisää.

Heartbeats_petrakorpi_TAF_Puma5Heartbeats_petrakorpi_TAF_Puma11

Heartbeats_petrakorpi_TAF_Puma7

<< So Fierce but still so comfy! Just how I love it! >>

Kuten ehkä yllä olevista kuvista jo huomasitte, on Pumalla käynnissä DO YOU -kampanja.

Tässä vanhassa postauksessani puhun juurikin tästä aiheesta: I DO ME, YOU DO YOU! 

Kyllä, lempikonseptini.

Puman kamppis on osoitettu kaikille meistä, sulle ja mulle. Meillä kaikilla on oikeus olla just sellaisia kuin haluamme ja päättää askeleidemme suunta. Cara sanoikin hienosti: “Kampanjassa on kysymys itsensä hyväksymisestä. DO YOU on myös omien totuuksien löytämistä ja niissä pysymistä. Se merkitsee jokaiselle eri asiaa, ja juuri se tekee kampanjasta ainutlaatuisen.” 

Heartbeats_petrakorpi_TAF_Puma9Heartbeats_petrakorpi_TAF_Puma10Heartbeats_petrakorpi_TAF_Puma11_vol1

Heartbeats_petrakorpi_TAF_Puma8

<< Black, white and gold – perfect Puma girl colors! >>

Heartbeats_petrakorpi_TAF_Puma6Heartbeats_petrakorpi_TAF_Puma13Kiitos Puman ja TAF:n sain mahkun järjestää teille kivan pikku yllärikisan DO YOU -teemaan. Here we go:

TAF / PUMA / DO YOU -SKABA

VOIT VOITTAA 200€:lla PUMAN KAMAA THE ATHLETE’S FOOT FINLANDIN LIIKKEISTÄ.
SINÄ VALKKAAT ITSE TUOTTEET, ONHAN KYSEESSÄ DO YOU -KAMPPIS!
 ♥

Näin osallistut:

seuraa Instagramissa @theathletesfootfinland  (paras ja ajantasaisin sniikkeri-inspo on tällä tilillä taattua!)

ja

postaa @theathletesfootfinlandille kuva SINUN lempiasustasi. Se voi olla ihan mitä tahansa, kunhan olosi on siinä itsevarma ja kotoisa! Käytä postauksessa #DOYOU 

➸ kisa on käynnissä 28.10. asti ja ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti

Itse valkkasin TAF:lta mukaani treenitrikoot, kollaripaidan, treenirepun ja Fierce lenkkarit. Jokainen näistä menee sportista helposti kadulle, miksei ihan vaikka viinilasilliselle. Voin lähteä nyrkkeilemästä ja vaihtaa trikoot mustiin pillifarkkuihin ja heittää nahkarotsin päälle. Hetkessä valmis mihin vaan!

Markku olisi valkannut ihan eri kengät, mutta näillä täydellisen pehmeillä Fierceillä mentiin. TIETTY, koska MEITSI tykkäsi sikana näistä kuulemma dinosauruksen jaloilta näyttävistä popoista. LOlz! Kertokaahan mielipiteenne, onko dinot teistäkin cool?

Nyt kaikki osallistumaan, en malta odottaa olla jakamassa näin kivaa palkintoa jollekin onnekkaalle!

x,

Petra

 

*postaus tehty yhteistyössä The Athlete’s Foot Finlandin ja Puman kanssa. Kuten aina mielipiteet ovat täysin omiani.

Follow:
Petra Korpi

2 Comments

 1. Noora
  October 22, 2016 / 17:43

  Tiedätkö Petra, sä oot aivan huippu! Kiitos, että bloggaat ja tuot niin paljon iloa ja hyviä vinkkejä mun arkeen. 🙂

  • Petra Korpi
   Author
   October 22, 2016 / 17:48

   Noora ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ pelastit mut lauantai-illan tällä sun kommentilla, täällä kun on taas muun muassa kuvailtu yhtä diy-kasvonaamiota joka oli tarkoitus bloggaa ja se ei mennyt ihan nappiin, täys katastrofi 😂 toivottavasti silti muita hyviä vinkkivitosia tulossa! Tätä naamioo pitää kyllä fiksaa isosti ennen kuin voin sen teille jakaa. Lol! 😊 Mutta siis kiitos vielä kun jaksoit kommentoida 🙏🏻

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *