Breaking News

PetraKorpi_heartbeats_avaHuomasiko kukaan vielä minkälaiseen soppaan olen lusikkani laittanut? Tai varmaan pikemminkin toisin päin, mihin AVAn ja Maikkarin jengi on oikein minun ja kahden muun häslärin, Jennan ja Niksun, kanssa lähtenyt.

En uhkaillut tai kiristänyt ketään, lupaan 😉 Arvatkaapa vaan mistä postauksestani AVAn kanavapäällikkö tavatessamme oli eniten fiiliksissä??

HAH, tästä tietty. Lolleri!

Kaapattiin siis nyt jo AVAn insta haltuun ja muutaman viikon sisällä meitä näkee ja kuulee AVAlla eli kanavapaikalla 13 enemmänkin. Tosi jännä pala purtavaksi meille kaikille tämä kanavahoustaaminen! YAIKS!

Pääset seuraamaan menoamme siellä @avasuomi instatilillä ja facebookissakin tietty. Somehörhöillään parhaamme mukaan tiuhaan tahtiin ja luvassa on kaikkea hauskaa niin arkeen kuin juhlaan. Sporttia, ruokafiilistelyä, hiusjuttuja ja tietty AVAn ohjelmistovinkkejä. Tavoilleni uskollisena lupaan tuoda pöydälle samanlaista settiä kuin tänne blogiinkin; rehellisiä vinkkejä jokaiseen päivään – naisellinen, rento ja iloinen fiilis edellä.

Rehellisyydestä puheen ollen, tuohon meidän esittelypätkään voisi hyvin lisätä salaiseksi paheekseni jo vuoskaudet olleen Kardashianin klaanin menon seuraamisen. Se on tällä hetkellä ehdoton AVA-suosikkini. Kourtney on siskoksista lempparini ja Kylien uusi hauvavauva ihan syötävän suloinen! Rentoutuminen on tämän sarjan avulla kohdallani aina taattu, tästä on jo monen vuoden kokemus 🙂

Halutaan nyt teidät kaikki mukaan AVAilemaan eli kommentoikaa ja kertokaa toiveistanne, mikä toimii ja mikä ei. Me kuunnellaan! Teistä tosi moni sopii aktiivisten AVA-naisten jengiin paremmin kuin oma nenä päähäni. Idis ei ole olla vain me 3, vaan yhtä suurempaa yhteisöä kaikkien suloisten seuraajiemme kanssa.

Yhdessä > yksin.

Palaamisiin vielä iltapäivällä. Silloin luvassa lisää paljastuksia 🙂

x,

Petra

Follow:
Petra Korpi

2 Comments

 1. Henna
  August 23, 2016 / 15:48

  No onpas hauskaa ja huikeeta! Onnea 🙂 Mielenkiinnolla jään odottelemaan, mitä tuleman pitää!

  • Petra Korpi
   Author
   August 24, 2016 / 15:43

   Hauskaa ja huikeeta, sähän sen sanoit Henna! Mielenkiinnolla itsekin odottelen että mitä tuleman pitää, hehee 🙂 🙂 Kivaa viikonjatkoa sulle ja kiitos tsemppaavasta kommentistasi! xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *