AISTI – Askel Kohti Uusia Seikkailuja

*yhteistyössä Aisti

 

“On se mallin työ vaan helppoa.”

Tästä ajatustavasta on onneksi nykyään päästy jo eteenpäin.

Itselleni tuon työn raadollisuus on ollut selvää jo vuosia. Siskoni Kiiran luistelu-stuntin työ aikoinaan Hartwallin harkkahallissa oli siitä maailman paksuimmasta toppatakista huolimatta aika, no, vilpakkaa. Ei mitään luxushommaa kun olo on kuin jääpuikolla ja pitäisi liidellä kauniisti pikkiriikkisessä mekossa 🙂

Nykyään mainoksia katsellessani mietinkin paljon sitä työtä, joka filkan eteen on tehty.

Ei toki saa unohtaa mallin työn, tai ylipäänsä koko mainosalan upeita puolia. Jokainen päivä on erilainen, saat tehdä töitä uusien brändien ja ihmisten kanssa, laittaa itsesi likoon, kenties reissata maailmalla ja lopputuloksesta jää vielä upea muisto.

Sain viime syksynä ihkaensimmäisen mainosfilmipyynnön Aistilta ja heidän tuotantoyhtiöltä Cocoalta.

Sekä brändi että tuotantoyhtiö olivat minulle entuudestaan tuttuja, joten myöntävä vastaus oli helppo antaa. Tiesin että laatu olisi työn ykköskriteerinä.

Pieni epävarmuus omista taidoistani iski siinä vaiheessa kun kuulin olevani filkan pääosassa. Ouch, mitäköhän tästä tulee. Toisen ouch-hetken koin Italiassa juuri ennen kuvauksia kun suloinen stylisti Shadi Razavi kysyi uimapukuni kokoa. WHAT, olinpa lukenut kässärin huolimattomasti. Uikkari??

Ajattelin että turha stressi pois, vikojen päivien paasto olikin sitten aika gelato- ja pastapainotteinen. HA!

Aistin uusi kamppis alkaakin tällä viikolla ja sain luvan paljastaa ennakkoon kaikki 5 pätkää teille.

Tuota kokonaisuutta katsoessani, näyttää homma ihan iisiltä. Piece of cake. Tämä on itse asiassa hyvä, sillä se on juuri se tunne joka katsojalle halutaan välittää.

Ohjaajan työtä olen myös oppinut arvostamaan suuresti. Hän ohjaa näyttelijän/mallin liikkeitä, ilmeitä, tunnetiloja, koko kuvaustilannetta. Tämän filmin ohjasi Cocoalta taikurimaisen lahjakas Taito Kawata.

Aistin porukalla tuntui olevan luotto Taiton osaamiseen, sillä hän sai hyvin keskittyä omaan työhönsä. Näin sen kuuluukin olla. Kun suunnittelutyö on tehty hyvin ja yhteisymmärryksessä asiakkaan kanssa, ei tule turhaa sählinkiä jo valmiiksi haastaviin kuvauksiin.

Heti ekan kuvaussession eli tuon Allas-osion jälkeen sain ihanaa palautetta Aistin naisilta. Huhh, heidän kehunsa todella helpotti oloani. Kiitos Tiia ja Meri-Tuuli, mahtavaa kun saa tuolla tavoin tsemppaavaa palautetta ihan kasvotusten!

Filkan kohtaukset olivat kaikki piristävän erilaisia. Eka allaskohtaus oli tosiaan se jännittävin. Alkuun vesi oli ihanan lämpöistä, mutta kas kummaa kun viimeiset minuutit kuvattiin hymyileviä lähiskuvia ja hampaani kalisivat yhteen niin kovaa, että olin varma sen näkyvän kameralle. Tästähän tulee tosi kiva lopputulos, mietin, ja yritin purra hampaita yhteen 🙂

Seuraavaksi pääsin “äitini” kanssa remppaamaan kahvilaani kuntoon. Tämä oli rentoa ja hauskaa. Saimme nauraa, puuhata maalitynnyreiden ja sutien kanssa kunnolla ja muistin oitis kuinka terapeuttista maalaaminen on. Oli myös hauska saada leikkiä ihan oikeaa unelmaani, oman kahvilan perustamista.

Seuraavan päivän kuvaukset Porin hoodeilla olivat pitkät, ajomatkoineen noin 19h. Sain kuvauksiin mukaani lisää perheenjäseniä eli pikkuisen tyttäreni, siskoni ja lopuksi seuraamme liittyi puolisonikin.

Siis jestas, “lapseni” oli MAAILMAN söpöin tytöntyllerö. VAUVAKUUME! Hänkin oli ekakertalainen kameran edessä. Välillä meinasi jännittää, mutta Yyterin rannoilta löydetyt simpukat saivat tytön silmät loistamaan ja jännityskin kaikkosi.

Olen itse oikein tyytyväinen lopputulokseen ja lempparipätkäni on ehkäpä tuo perheemme naisten saunahetki mökillä. Tästä tulee niin vahvasti omat kokemukseni isovanhempieni mökeiltä mieleen. Kaiken ikäisiä naisia yhdessä lauteilla nauttimassa kesästä Suomen puhtaan luonnon helmassa.

Tuntuu että kokemus oli lopputulostakin arvokkaampi. Opin jälleen, että aina kannattaa ottaa askel kohti uusia seikkailuja. Nyt uskaltaudun varmasti toistamiseenkin liikkuvan kameran eteen, kunhan brändin laatu, filmin ohjaus ja muu tekeminen on taattua kamaa.

Tiesittekö muuten, että Aisti on kotimaisen KiiltoClean Oy:n tuotemerkki. KiiltoClean on perheomisteinen yritys, jonka juuret ulottuvat Tampereen Pispalaan  1919 vuoteen saakka. Kiilto on monille suomalaisille tuttu, ja itselleni tamperelaisena vielä erityisesti.

Arvostan suuresti, että Aisti-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Tästä kertoo avainlipputunnus.

Odotan jo mökkisesongin alkua, tuliaisena mökin sauna saa nimittäin kasan Aisti-tuotteita. Mummilleni kehuin jo tuota mintunraikasta jalkavoidetta, jonka tuoksu saa heti jalat ja olon tuntumaan virkistyneeltä. Voide sisältää hoitavia kasviöljyä, jotka pehmentävät talven runtelemaa ihoa tehokkaasti. Äitini taas on tosi herkkä hajustetuille tuotteille, ja hänenlaisiaankin on muistettu valikoiman hajusteettomilla tuotteilla.

Aisti saa inspiraationsa siitä parhaimmasta: Suomen luonnosta.

Ei muuta kuin aistikasta ja toivon mukaan aurinkoista toukokuuta kaikille!

Ja hei, antakaahan reippaasti palautetta tästä kampanjasta!

x,

Petra

 

* mainoskuvat Emma Suominen, tuotekuvat omiani

 

Follow:
Petra Korpi

8 Comments

 1. hennah
  May 3, 2017 / 14:33

  Vau, oot upea! Todella luonnollinen ja kaunis -hyvällä tavalla todella suomalaisen näköinen. Oiva valinta olit! 🙂

  • Petra Korpi
   Author
   May 3, 2017 / 21:14

   Superisti kiitoksia hennah! oli kyllä kieltämättä kiva olla kuvauksissa kun naamassa ei ollut älytöntä pakkelikerrosta, sai olla ikään kuin ihan omana itsenään 🙂 mitä nyt vähän “uusia sukulaisia” mukana, HAH!

 2. Laura
  May 3, 2017 / 21:43

  Olet kuin nakutettu tuohon mainokseen 👌🏻! Ulkoisen kauneuden lisäksi susta vaan huokuu se sisäinenkin kauneus 😍

  • Petra Korpi
   Author
   May 3, 2017 / 21:46

   Laura ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ kiitos ihanista sanoista! Tulee niin iso hymy kasvoille tällaisesta palautteesta 😁KIITOS! 😙

 3. May 13, 2017 / 12:41

  Mikä ihana video ja nainen! <3 Petra, oot sä kyl aikamoinen.

  • Petra Korpi
   Author
   May 13, 2017 / 13:07

   No kukas siellä huutelee! Mun lempi telkkulärvi koko Suomesta ❤️ kiitos ja pus!

 4. Kaisa
  September 19, 2017 / 22:01

  Aivan ihanan raikkaita kuvia 😍 Sun uikkarit jäi kiinnostaman, todella kauniit 🙌

  • Petra Korpi
   Author
   September 30, 2017 / 18:42

   Voi kiitos! 😙Tuo on Stadiumin perus uikkari joka on tosi kiva. Kuvittelisin että löytyy aina heidän mallistostaan 👍🏻

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *